Website Design

Websites bouwen is onze specialiteit!

Webdesign en onderhoud


Elk bedrijf heeft een website nodig, of u nu een webwinkel heeft of een restaurant. Een website is altijd handig voor het informeren van nieuwe klanten!


Websites maken is onze specialiteit! U kunt bij ons voor elk soort website terecht, of u nu boekingen wilt ontvangen, een webwinkel wilt hebben of een informatieve website wilt hebben voor u als bedrijf of particulier. Wij van bulkdesign kunnen het allemaal! U kunt kiezen dat u alleen de website laat maken, dit houdt wel in dat u van ons de website opgestuurd krijgt en u zelf moet regelen dat u website online komt. Dit kost u een aantal euro’s per maand. U kunt er ook voor kiezen om ons de website te laten maken en onderhouden, dit heeft veel voordeel. Wij zorgen er namelijk voor dat uw website up to date blijft en voeren elke verandering door die u wilt hebben. Ook regelen wij dan de ingewikkelde zaken zoals een domein naam. Dit alles is tegen een maandelijkse betaling die bijna evenveel is als die van Optie 1. Heeft u meer vragen mail dan naar info@bulkdesign.nl Bent u geïnteresseerd dan kunt u een offerte aanvragen!

Hoge Kwaliteit


Onze websites zijn van hoge kwaliteit en wij van bulkdesign doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen!

Maandelijks onderhoud


Wij van bulkdesign doen ook aan website onderhoud. Dit houdt in dat wij uw website elke maand up to date houden en al uw veranderingen invoeren.

Ook voor webshops en boeking sites


Wij van bulkdesign maken ook webshops en boeking sites. Dit kan erg handig zijn voor u als bedrijf of particulier!

Offerte aanvragen

Over ons bedrijf

Hoe werken

wij


Voor dat wij beginnen met uw site is het belangrijk dat wij weten wat u voor eisen heeft. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw website van A tot Z volledig is wat u wilt! Dit gaan we doen doormiddel van een intakegesprek via de telefoon of laptop. Ook kan het zijn dat wij bij u langs komen om dit door te nemen. Wat wordt er besproken tijdens dit gesprek? Wat u wilt met uw website, of u beschikt over foto’s en/of video’s voor in uw site en ook wordt hier de opleverdatum besproken.

Wilt u op de hoogte blijven van onze kortingen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief, hierin vind u alles wat u moet weten over onze veranderingen en kortingen.

Aanmelden is gratis

 
 
 
 

Offerte mail:

offerte@bulkdesign.nl

Kvk nummer

87128322